U bevindt zich hier: Home - Zweden - Zweden - Gotenburg

  Camperreizen Zweden

  Wilt u een camper huren voor een reis in Zweden? Geniet van de vrijheid die een camper u biedt. Start uw reis vanaf één van de vier verhuurlocaties in Zweden en ga op avontuur! In het noorden van Zweden het noorderlicht meemaken of toch een spannende outdoor activiteit. Naar de historische Gamla Stan wijk in Stockholm of genieten van de zonuren op één van de stranden in het zuiden van het land.

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor het huren van camper in Zweden? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Over Zweden

  Het koninkrijk Zweden bestaat uit een totaal van 25 provincies en is het grootste land van Scandinavië. De belangrijkste steden van het land zijn de hoofdstad Stockholm, Karlstad, Lund, Göteborg en Helsingborg. Het land is officieel tweetalig, met als bekendste taal en voertaal Zweeds en Sami dat wordt gesproken onder de Samische bevolking. De munteenheid die gebruikt wordt in Zweden is de Zweedse kroon.

  De voordelen van een campervakantie in Zweden

  Een camperreis in Zweden maken is een unieke ervaring. Tijdens uw campervakantie geniet u van de ultieme vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. Gedurende uw reis heeft u al uw spullen bij de hand en hoeft u niet te sjouwen. Onderweg kunt een stop maken bij de prachtige bezienswaardigheden op uw zelfgekozen route. Een camperreis biedt u de mogelijkheid om op prachtige plekken in de natuur te overnachten, maar u kunt wel elke nacht in hetzelfde bed slapen.

  Bezienswaardigheden in Zweden

  Zweden kent een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Met de camper is het heel eenvoudig Zweden te ontdekken. De eindeloze bossen worden afgewisseld door prachtige meren en hippe steden. Voor de natuurliefhebbers biedt Zweden verschillende bijzondere natuurverschijnselen als de midzomer en het bekende Noorderlicht. Ontdek de ongerepte natuur en wie weet kom je wel oog in oog te staan met een eland. Een dagje genieten van het bruisende stadsleven? Bezoek één van de hippe steden en geniet van een typisch Zweedse Kanelbulle. Kortom, genoeg te ontdekken tijdens uw camperreis in Zweden!

  Waar kun je een camper huren voor een vakantie in Zweden?

  Zweden is zeer geschikt voor het maken van een camperreis. Begin uw camper avontuur in Akersberga, Gotenburg, Stockholm of Umea en geniet van ultieme vrijheid. De goed onderhouden wegen maken het gemakkelijk om het land te ontdekken. Van het zuiden tot het noorden van het land, de gehele lengte van het land is bereikbaar met de camper. Met de diversiteit van Zweden kunt u zowel één van de hippe steden bezoeken, als de ongerepte natuur ontdekken.

  Welke periode is goed voor een campervakantie in Zweden?

  Een camperreis in Zweden maken is in elke periode een unieke ervaring. Zweden kent verschillende klimaten door de langgerekte oppervlakte van het land. De bergen in het noorden van het land zorgen voor een temperatuurverschil binnen het land. In het noorden van Zweden liggen de temperaturen in elke periode lager dan in het zuiden van het land. De zomermaanden zijn relatief warm met temperaturen tussen de 18 en 22 graden. Door de lage luchtvochtigheid in het land, is het met tropische temperaturen zeer aangenaam. Het najaar in Zweden begint vaak al in september en zorgt voor schitterende herfstkleuren. De winters in het zuiden zijn relatief mild in vergelijking tot het noorden van het land. In het zuiden van Zweden ligt de temperatuur gemiddeld rond het vriespunt, terwijl de temperatuur in het noorden kan dalen tot min 20.

  Welke camper moet ik kiezen?

  Een camperreis maken in Zweden kan met verschillende campermodellen. Victoria CamperHolidays heeft een aanbod bestaande uit verschillende campermodellen voor uw campervakantie. De verschillende campermodellen zijn geschikt voor een reisgezelschap tot maximaal 6 personen. De keuze uit comfort opties zorgt altijd voor een passende camper voor uw reiswensen en budget.

  Waar moet ik opletten bij mijn keuze?

  De verschillende campermodellen bieden verschillende opties voor uw camperreis in Zweden. De keuze voor een campermodel kan gebaseerd zijn op de grootte van de camper passend voor uw reisgezelschap. Ook kan de indeling van de camper gekozen worden gebaseerd op de samenstelling van uw reisgezelschap.

  De prijs van een camper in Zweden

  In Zweden hanteren camperverhuurders vaak vaste prijzen voor het huren van een camper. Uw camperreis in Zweden vroeg boeken, in juni/juli/augustus voor het komende jaar, kan schelen in de kosten.

  Met de camper rijden in Zweden

  Controleer voor uw vertrek de vereiste reisdocumenten voor Zweden. Indien u een camper huurt met een gewicht hoger dan 3.500kg, dient u minimaal rijbewijs C te hebben. Huurt u een kleinere camper met een gewicht onder de 3.500kg, voldoet het gewone rijbewijs.

  Kampeermogelijkheden Zweden

  Zweden is een uitstekend camperland. Het land kent een groot aantal campings, met prima voorzieningen voor uw camper. De meeste campings in Zweden zijn aangesloten bij de SCR, de Zweedse campingbond. Voor een overnachting op een SCR aangesloten camping heeft u een Camping Key Europe lidmaatschapskaart nodig. Met deze kaart kunt u sneller in- en uitchecken en profiteert u van speciale aanbiedingen.

  Camperexperts Spanje van Victoria CamperHolidays

  Wilt u een camper huren in Zweden of een camperreis boeken? De camperexperts van Victoria CamperHolidays helpen u graag. Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Meer info >

  Warm aanbevolen

  Ontdek Zweeds Lapland tijdens een campervakantie in Zweden met Victoria CamperHolidays

  Zweeds Lapland

  Zweeds Lapland
  Zweeds Lapland een bestemming voor de echte avonturiers! Wandel een deel van de Kungsleden of met één van de rendieren van de Sámi, bezoek de Poolcirkel en geniet van een typisch Zweedse fika in het Artic Circle Café en krijg e ...

  Zweeds Lapland
  Zweeds Lapland een bestemming voor de echte avonturiers! Wandel een deel van de Kungsleden of met één van de rendieren van de Sámi, bezoek de Poolcirkel en geniet van een typisch Zweedse fika in het Artic Circle Café en krijg een stempel in je paspoort.

  Meer info >

  Minder info >

  Bezoek het moderne Stockholm tijdens een camperreis door Zweden met Victoria CamperHolidays

  Stockholm

  Cultureel Stockholm
  Stockholm, het Venetië van het noorden, ligt verspreid over 14 verschillende eilanden in de Baltisch Zee. Ontdek de unieke winkeltjes in Gamla Stan, bezoek het nationaal museum of geniet van de natuur tijdens een overtocht ...

  Cultureel Stockholm
  Stockholm, het Venetië van het noorden, ligt verspreid over 14 verschillende eilanden in de Baltisch Zee. Ontdek de unieke winkeltjes in Gamla Stan, bezoek het nationaal museum of geniet van de natuur tijdens een overtocht naar één van de eilanden.

  Meer info >

  Minder info >

  Victoria reviews

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  Het avontuurlijke Zweden is het grootste land van Scandinavië en heeft als hoofdstad Stockholm. Zweden staat bekend om de ongerepte natuur, de vele eilanden en de moderne steden als Stockholm, Gotenburg en Malmö. Ervaar de natuur met een bezoek aan één van de nationale parken en geniet van de natuurverschijnselen als het Noorderlicht of de midzomer. Bezoek de mideleeuwse stad Visby of geniet van cultuur in Göteborg. Kortom, er is genoeg te ontdekken en ervaren in Zweden.

  Reisdocumenten en Rijbewijs

  Controleer voor u op pad gaat buiten Nederland, welke reisdocumenten en eventuele autovignetten u nodig heeft. Indien u een camper met en gewicht hoger dan 3.500kg huurt dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs C, anders voldoet het reguliere rijbewijs.

  Kamperen

  Ervaar de vrijheid van een cmaper tijdens een camperreis door Zweden. Zweden is een zeer geschikt camperland met een tal aan erkende campings. De meeste campings in Zweden zijn aangelosten bij de SCR. Voor een overnachting op één van deze campings heeft u de Key Europe Lidmaatschapskaart nodig. Deze kaart zorgt voor het sneller in- en uitchecken en speciale aanbiedingen.