Je bevindt je hier: Home - Spanje

  Camperreizen Spanje

  Wil je een camper huren voor een vakantie in Spanje? Binnen een paar uur vliegen zit je aan één van de heerlijke Spaanse Costa's en kan de camperreis beginnen! Bezoek het authentieke centrum van Sevilla, het bruisende Barcelona of het interessante Bilbao. Maak een heerlijke roadtrip langs de prachtige kust en geniet van het mooiste strand van Europa in San Sebastian. Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor het huren van camper in Spanje? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.

  Over Spanje
  Spanje, officieel het koninkrijk Spanje, is onderverdeeld in 52 provincies. Madrid is de hoofdstad van Spanje, andere grote steden zijn Barcelona, Sevilla, Valencia, Malaga en Bilbao. In Spanje wordt de Euro als munteenheid gebruikt. Spaans is de officiële voertaal in Spanje, het Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees zijn officiële talen in de bijbehorende regio’s.

  De voordelen van een campervakantie in Spanje
  Ervaar de ultieme vrijheid van een camper tijdens een camperrondreis door Spanje. Ontdek vele bezienswaardigheden tijdens je zelfgekozen route door Spanje. Overnacht op één van de prachtige plekjes in de bergen of aan de kust en geniet van het uitzicht vanuit de camper. Tijdens je camperreis heb je altijd al je bagage bij de hand zonder te hoeven sjouwen.

  Bezienswaardigheden in Spanje
  Geniet tijdens je camperreis in Spanje van het veelvoud aan bezienswaardigheden. Wandel door de Mediterraanse witte dorpjes aan de Costa Del Sol of beleef de prachtige uitzichten tijdens een wandeling door de Caminito del Rey kloof. Bezoek het Salvador Dalí museum in Figueres of bezoek de door Gaudí ontworpen Sagrada Familia. Ervaar de prachtige natuur tijdens een bezoek aan het nationale park Teide op Tenerife bestaande uit de gelijknamige vulkaan. Tijd voor een unieke ervaring? Rij langs één van Spanjes wijnroutes en geniet van een wijnproeverij en overnachting omringt door wijngaarden.

  Waar kun je een camper huren voor een vakantie in Spanje?
  Begin je onvergetelijke camperreis door Spanje vanuit één van de verhuurlocaties verspreid door het hele land en ga op avontuur! Ontdek het veelvoud aan bezienswaardigheden in Spanje eenvoudig tijdens een camperreis. De combinatie van snelwegen en landwegen maken het land ontdekken zeer aangenaam. In Spanje zijn meer dan 10 verschillende verhuurlocaties waar de camper opgehaald kan worden.

  Welke periode is goed voor een campervakantie in Spanje?
  In welke periode je ook op reis gaat, een camperreis in Spanje is altijd een unieke ervaring. De zomermaanden in Spanje zijn vaak warm. In de zomermaanden stijgt de temperatuur vaak tot rond de 30 graden, in het binnenland van Spanje en langs de Costa’s kunnen temperaturen oplopen tot rond de 40 graden. De zomermaanden zijn dus zeer geschikt voor een zonvakantie. Zowel het voor- als najaar in Spanje kennen vaak aangename temperaturen rond de 20 graden. De aangename temperatuur en de mooi gekleurde natuur maken het voor- en najaar zeer geschikt voor een camperreis. De temperatuur in de wintermaanden in Spanje ligt in het noorden en het midden van het land gemiddeld rond het vriespunt met kans op winterse neerslag. De temperatuur langs de Costa’s is vaak wat aangenamer met temperaturen rond de 15 graden. Een camperreis in de wintermaanden is langs de Costa’s dus zeer geschikt.

  Welke camper moet ik kiezen?
  Een camperreis in Spanje maken, kan op verschillende manieren met Victoria CamperHolidays. Je kunt voor uw camperreis kiezen uit verschillende campermodellen passend bij je wensen. De verschillende campers bieden ruimte voor een reisgezelschap van maximaal 6 personen. De verschillende comfort mogelijkheden bieden altijd een passende camper voor je wensen, gezelschap en budget.

  Waar moet ik opletten bij mijn keuze?
  Een rondreis met de camper in Spanje kan in verschillende campermodellen. Aan de hand van het reisgezelschap kunt je een keuze maken voor de grootte en de indeling van de camper. De verschillende comfort mogelijkheden worden vaak gekozen aan de hand van de reiswensen, gezelschap of budget.

  De prijs van een camper in Spanje
  In Spanje worden door de camperverhuurders vaste prijzen gehanteerd voor het huren van een camper. Echter kan het vroeg boeken van je camperreis naar Spanje, boeken in juni/juli/augustus voor een camperreis in het aankomende jaar, resulteren in mogelijke vroeg boek kortingen.

  Met de camper rijden in Spanje
  Controleer voor je op camperreis naar Spanje gaat de vereiste reisdocumenten. Huur je een camper met een gewicht lager dan 3.500 kg.? Dan voldoet het reguliere rijbewijs. Indien je een camper huurt met een gewicht hoger dan 3.500 kg. is het verplicht in het bezit te zijn van een rijbewijs C. In Spanje is het gebruikelijk om voor een onoverzichtelijke bocht te claxonneren.

  Kampeermogelijkheden Spanje
  Spanje is een populair land onder de kampeerders. Spanje heeft een groot aantal erkende campings, uitgerust met goede voorzieningen voor de camper. Naast overnachten op campings, mag er in Spanje overnacht worden op speciaal ingerichte parkeerplaatsen voor campers. Een compleet overzicht van camperplaatsen kunt u vinden in de ANWB- en ACSI-gidsen.

  Camperexperts Spanje van Victoria CamperHolidays
  Wil je een camper huren in Spanje of een camperreis boeken? De camperexperts van Victoria CamperHolidays helpen je graag. Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.

  Meer info >

  Victoria reviews

  CAMPERHUUR
  CAMPERREIZEN

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  Het veelzijdige Spanje bestaat uit 17 regio's en heeft als hoofdstad Madrid. Spanje staat bekend om de prachtige stranden aan de kust, de prachtige wijnroutes en de historische steden als Barcelona, Valencia en Sevilla. Ervaar de ongerepte natuur van Spanje in één van de nationale parken. Bezoek het vulkanische Tiede nationaal park of geniet van de bergen in Sierra Nevada nationaal park. Bezoek het Salvador Dalí museum in Figueres of bezoek de door Gaudí ontworpen Sagrada Familia. Kortom, Spanje heeft genoeg te bieden.

  Reisdocumenten en Rijbewijs

  Controleer voor je op pad gaat buiten Nederland, welke reisdocumenten en eventuele autovignetten je nodig hebt. Als je een grote camper huurt (met een gewicht hoger dan 3.500kg) dan heb je minimaal rijbewijs C nodig, anders voldoet het gewone rijbewijs.

  Kamperen

  Ontdek veelzijdig Spanje tijdens een camperreis. Spanje is een zeer geliefd kampeer land, en kent een groot aantal erkende campings. Naast overnachten op campings, mag er in Spanje overnacht worden op speciaal ingerichte parkeerplaatsen voor campers.