Je bevindt je hier: Home - Wegbrengcampers

  Wegbrengcampers naar Amerika of Canada

  Een wegbrengcamper is in veel gevallen een gloednieuwe camper die vanuit de fabriek naar verschillende verhuurlocaties door Amerika of Canada gebracht dient te worden. Dit is vaak tegen een zeer voordelig tarief met veel extra's in de basisprijs. Wegbrengcampers komen vaak in het voorjaar uit de fabriek rollen, zodat ze tijdig klaarstaan voordat het seizoen van start gaat. Op dit moment hebben wij nog beperkt aantal wegbrengcampers. Hou de website in de gaten voor het actuele aanbod of schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

  Nieuwe camper wegbrengen
  Op dit moment beginnen de wegbrengcampers naar Amerika binnen te komen. Ontdek ze snel op onze website. Sluit het huidige aanbod wegbrengcampers niet aan bij je wensen? Meld je dan aan voor de interesselijst en wij houden je op de hoogte van het aanbod. Wij kunnen geen garantie geven over de hoeveelheid wegbrengcampers, wanneer deze beschikbaar komen en hoe de aanbiedingen eruit zullen zien.

  Warm aanbevolen

  Geniet van een camperreis door Canada

  WEGBRENGCAMPERS

  Interesselijst wegbrengcampers
  Ben je geïnteresseerd in het wegbrengen van een gloednieuwe camper in Amerika en/of Canada? Meld je dan aan voor de interesselijst.

  Op camperreis door Canada met Victoria CamperHolidays

  CAMPER SPECIALS

  Alle camperaanbiedingen
  Ontdek alle camperaanbiedingen en profiteer van gratis extra's en hoge kortingen!

  Victoria reviews

  Reistips