U bevindt zich hier: Home - Wegbrengcampers

  Wegbrengcampers naar Amerika of Canada

  Een wegbrengcamper is in veel gevallen een gloednieuwe camper die vanuit de fabriek naar verschillende verhuurlocaties door Amerika of Canada gebracht dient te worden. Dit is vaak tegen een zeer voordelig tarief met veel extra's in de basisprijs. Wegbrengcampers komen vaak in het voorjaar uit de fabriek rollen, zodat ze tijdig klaarstaan voordat het seizoen van start gaat. Op dit moment zijn er helaas geen wegbrengcampers. Hou de website in de gaten voor het actuele aanbod of schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

  De nieuwe wegbrengcampers komen vaak rond de zomervakantie beschikbaar. Wij kunnen geen garantie geven over de hoeveelheid wegbrengcampers, wanneer deze beschikbaar komen en hoe de aanbiedingen eruit zullen zien.

  Warm aanbevolen

  Geniet van een camperreis door Canada

  WEGBRENGCAMPERS

  Wegbrengcampers Canada
  In het voorjaar komen nieuwe campers uit de fabriek rollen in de buurt van Toronto. Op dit moment zijn er helaas nog geen wegbrengcampers beschikbaar. Hou de website in de gaten voor het actuele aanbod.

  Campervakantie door Amerika in een camper van Road Bear

  Wegbrengcampers

  Wegbrengcampers Amerika
  Op dit moment hebben we geen actuele wegbrengacties. We verwachten ze wel weer op korte termijn. Schrijf u in op de nieuwsbrief en mis geen enkele wegbrengactie.

  Victoria reviews

  Reistips