Verzekerd op reis

  Wij hechten er waarde aan dat je zorgeloos op vakantie kunt. Goed verzekerd zijn is belangrijk. Victoria CamperHolidays biedt samen met a.s.r. verschillende verzekeringen aan.

  Annuleringsverzekering

  Kortlopende annuleringsverzekering
  Een annuleringsverzekering dekt de reissom bij het annuleren van de reis. Mocht de reis noodgedwongen worden afgebroken, dan worden de gemiste vakantiedagen ook vergoed. Ook kun je een verzekering afsluiten voor het geval de heenvlucht vertraging heeft.
  Klik hier voor meer informatie en het afsluiten van de kortlopende annuleringsverzekering.

  Reisverzekering

  Kortlopende reisverzekering
  Een reisverzekering dekt de schade ingeval verlies, beschadiging en diefstal van bagage, medische kosten, ongevallen, buitengewone kosten en hulpverlening. De dekking en kosten van de verzekering zijn afhankelijk van de gekozen dekkingsmodules.
  Klik hier voor meer informatie en het afsluiten van de kortlopende reisverzekering.

  Camperverzekering

  Basisverzekering camperverhuurder
  De camperverhuurders hebben een basisverzekering in de huurprijs inbegrepen voor schades aan de camper. Deze verzekeringen dekken bepaalde, vaak niet alle schades aan de camper, onder aftrek van het eigen risico. De dekking van de aansprakelijkheid is verder vaak laag.
  Aanvullende verzekeringen camperverhuurders
  Naast de basisverzekering bieden de camperverhuurders dan ook aanvullende verzekeringen aan om o.a. het eigen risico te verkleinen en om de aansprakelijkheidsdekking te verhogen.

  Voor alle informatie verwijzen wij je naar Camperhuurspecificaties en Voorwaarden van de desbetreffende camperverhuurder. Hier vind je informatie over de verschillende verzekeringen en dekkingen. Heb je hierover vragen, aarzel niet om contact op te nemen met Victoria CamperHolidays.
  Afkoop eigen risico en aanvullende verzekering Amerika & Canada
  A.s.r. biedt een Verzekering voor Afkoop eigen risico auto-, motor- en camperhuur aan. Deze verzekering dekt o.a. het eigen risico reduceert en die schades, welke niet vergoed worden door de basis- en/of aanvullende verzekering(en) van de camperverhuurders, tot een maximum per schade wel vergoedt. Daarnaast vergoedt deze verzekering ook de repatriëring van het voertuig ingeval dit nodig.
  Speciaal voor de Verenigde Staten en Canada is er de aanvullende verzekering voor auto-, motor- en camperhuur Amerika & Canada. Naast bovengenoemde dekkingen, zijn er ook dekkingen voor de bestuurdersaansprakelijkheid en rechtsbijstand.

  Vliegticketverzekering

  Vliegticketverzekering
  Een vliegticketverzekering dekt de vluchtkosten ingeval de luchtvaartmaatschappij failliet gaat.