U bevindt zich hier: Home - Nederland

  Vanuit Nederland

  Een camper huren in Nederland? De camper ophalen en dan op pad! U kunt gaan en staan waar u wilt. Naar het Zuiden, naar Frankrijk of Spanje, of via Duitsland door de indrukwekkende Alpen. En ook binnen Nederland is zoveel moois te zien. In het Noorden wandelen door de uitgestrekte Drentse bossen en heidevelden of de route van de Friese Elfstedentocht volgen. Naar het strand in Zeeland, waar de meeste zonuren zijn of naar een van de Waddeneilanden.

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren in Nederland? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Texel vuurtoren

  TEXEL

  Waddeneiland Texel
  Texel is niet zo heel ver weg en toch echt een vakantie-eiland. Geniet van de mooie natuur, de vele vogels en de leuke dorpjes. Haal de camper op in Almere!

  Heidevelden Veluwe

  VELUWE

  De Veluwe
  De Veluwe is dé Nederlandse vakantiebestemming om met de camper naar toe te gaan. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Haal de camper op in Almere.

  Victoria reviews

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  De boodschappen in de camper laden en op reis. Of u nu naar de Veluwe gaat of naar de Wadden, de keus is aan u. Een leuke route, zoals de Friese Elfstedentocht, volgen of gewoon een rondje IJsselmeer, alles kent z’n charme. Hoe spannend is het niet om ook de minder bekende delen van Nederland te ontdekken. Denk eens aan de veengebieden in Groningen, de visafslag in het Noord-Hollandse Den Oever, waar je elke zaterdag, de vers gevangen vis kunt kopen of lekker shoppen in Haarlem. En het Zuiden van het land heeft ook zoveel moois. Heerlijk fietsen door de Limburgse heuvels met voor de echte sportieveling de beroemde klim van de Cauberg. Dit is genieten.

  Reisdocumenten en Rijbewijs

  Check voor u op pad buiten Nederland, welke reisdocumenten en eventuele autovignetten u nodig heeft. Als u een grote camper, met een gewicht hoger dan 3.500kg, dan heeft u minimaal rijbewijs C nodig, anders voldoet het gewone rijbewijs.

  Kamperen

  Nederland is een echt kampeerland, waar de campings steeds meer ingericht zijn op het accommoderen van campers. Er zijn vele soorten overnachtingsmogelijkheden in Nederland. U kunt overnachten op een reguliere camping of op een boerencamping. Ook zijn er camperplaatsen op de natuurcampings van Staatsbosbeheer en hebben een groeiend aantal gemeentes parkeerterreinen (met vaak beperkte of geen faciliteiten) waar u tegen een aantrekkelijk tarief kunt staan.