U bevindt zich hier: Home - Europa

  Camperreizen Europa

  Een camper huren in Europa? De camper ophalen en dan op pad! U kunt gaan en staan waar u wilt. Geniet van de prachtige natuur in Scandinavië of de tropische temperaturen aan de Middellandse Zee. Met ons grote aanbod aan campers en verhuurlocaties kunt u alle kanten op!

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren in Europa? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Over Europa

  Europa is het op een na kleinste continent van de wereld en bestaat uit 51 landen. In 19 van de Europese landen kunt u betalen met de Euro. Ieder Europees land heeft zijn eigen voertaal, echter wordt er in de meeste landen prima Engels gesproken en verstaan.

  De voordelen van een campervakantie in Europa

  Het maken van een camperreis door Europa geeft u de ultieme vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt! Een camperreis maken in één van de Europese landen of toch meerdere? Het kan beide! Bepaal zelf u route en verblijfsduur en ontdek de mooiste plekjes van Europa.

  Bezienswaardigheden in Europa

  Ontdek tijdens uw camperreis de veelzijdigheid dat Europa u te bieden heeft. De verschillende landen, culturen en tradities hebben genoeg te zien en beleven tijdens uw reis. Bewonder de hoge bergen en diepblauwe fjorden in Noorwegen of bezoek het bekende Legoland Billund in Denemarken. Wandel door de historische straatjes van Bremen in Duitsland of kom in actie tijdens een fietstocht door de Limburgse heuvels in Nederland. Geniet van de zon aan de Italiaanse Amalfi kust of sta versteld van de architectuur van de Sagrada Familia in het Spaanse Barcelona. Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het amfitheater in Pula Kroatië of proef de typische Portugese port in de Douro Vallei in Portugal. U kunt genoeg ontdekken, beleven en proeven tijdens een camperreis door de Europese landen.

  Waar kun je een camper huren voor een vakantie in Europa?

  Begin uw camperreis door Europa in Nederland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Italië, Spanje, Portugal of Kroatië en ontdek wat Europa allemaal te bieden heeft. Ervaar de afwisseling van bruisende steden en ongerepte natuur tijdens uw campervakantie.

  Welke periode is goed voor een campervakantie in Europa?

  Een camperreis door Europa maken is een onvergetelijke ervaring wanneer u ook vertrekt! Door de grote oppervlakte van het continent en de hoogteverschillen kunnen de temperaturen in Europa erg variëren.

  Welke camper moet ik kiezen?

  Victoria CamperHolidays biedt verschillende campers aan van Rent Easy, McRent en Apollo voor een campervakantie in Europa. Reist u met een klein of groot reisgezelschap? Het kan beide! De campermodellen zijn geschikt voor reisgezelschappen van 1 tot maximaal 6 personen. Naast het kiezen van de grootte camper, kan u ook kiezen uit verschillende comfort opties passend bij uw wensen.

  Waar moet ik opletten bij mijn keuze?

  Het maken van een camperreis door Europa kan in verschillende campermodellen. De grootte van de camper wordt vaak bepaald door het aantal personen in het reisgezelschap. De comfort opties kunnen gekozen worden aan de hand van uw budget en wensen.

  De prijs van een camper in Europa

  Camperverhuurders in Europa hanteren zowel vaste prijzen als zogenaamde ‘flex-prijzen’. Indien vaste prijzen worden gehanteerd, kan het vroeg boeken van uw reis leiden tot mogelijke vroeg boek kortingen. Bij de ‘flex-prijzen’ zijn er wekelijks wisselende prijzen die worden berekend aan de hand van de vraag en aanbod.

  Met de camper rijden in Europa

  Controleer voor u vertrekt welke reisdocumenten vereist zijn in het land/landen waar u uw camperreis wilt maken. Indien u een camper huur met een gewicht hoger dan 3.500kg dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs C. Huurt u een camper met een lager gewicht dan 3.500kg? Dan voldoet het gewone rijbewijs.

  Kampeermogelijkheden Europa

  Europa is zeer geschikt voor het maken van een camperreis. Door heel Europa zijn erkende campings met prima campervoorzieningen te vinden. Ook mag u in verschillende landen overnachten op parkeerplaatsen, vaak voor maximaal 24 uur. Zoekt u een overzicht van erkende campings? Bekijk dan eens in de ACSI- of ANWB-gidsen.

  Camperexperts Europa van Victoria CamperHolidays

  Wilt u een camper huren in Europa of een camperreis boeken? De camperexperts van Victoria CamperHolidays helpen u graag. Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Meer info >

  Warm aanbevolen

  Bezoek Nationaal Park Plitvice tijdens een camperreis door Kroatië met Victoria CamperHolidays

  KROATIË

  Natuur & cultuur
  Van de Krka Watervallen tot aan het Amfitheater in Pula en de wijnroute van Ilok. Kroatië heeft het allemaal!

  Ontdek het onbekende Zweden tijdens een camperreis met Victoria CamperHolidays

  ZWEDEN

  Veelzijdig Zweden
  Zweden kent een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Wissel tijdens je camperreis de prachtige natuur af met een bezoek aan een van de hippe steden.

  Victoria reviews

  Reistips