Je bevindt je hier: Home - Amerika - Deep South

  Camperreizen Deep South

  Huur een camper in de Deep South en ontdek de unieke bezienswaardigheden in het Zuiden van Amerika. Het is de plek voor muziekliefhebbers met muzieksteden als New Orleans, Nashville en natuurlijk Memphis. Ook op het gebied van cultuur, geschiedenis en natuur heeft de Deep South veel te bieden. Bezoek voormalige katoenplantages met prachtige landhuizen, ontdek moerassige landschappen (bayou’s) en leer meer over het leven van de cowboys in Texas tijdens een campervakantie in de Deep South.

  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor het huren van camper in de Deep South? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.

  Bezienswaardigheden in de Deep South

  De Deep South spreekt tot de verbeelding. Jazz, country en blues in steden als New Orleans, Memphis en Nashville. De Zuidelijke Staten zoals Louisiana, Mississippi en Georgia hebben een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis. Bezoek de grote katoenplantages, de Great Smoky Mountains, proef specifieke keuken en geniet van dit bijzondere deel van Amerika.

  Waar kun je een camper huren in de Deep South?

  Het huren van een camper in de Deep South kan op verschillende plekken. Begin je campervakantie bijvoorbeeld in de historische stad Atlanta, vanaf hier kun je makkelijk doorrijden naar Great Smoky Mountains National Park. Een ander uitvalspunt hiervoor is de muziekstad Nashville, van waar er doorgereden kan worden naar Memphis. Haal de camper op in het multiculturele New Orleans om Mardi Gras te vieren en te genieten van Jazz. Of haal de camper op in Dallas of Houston om op pad te gaan in de staat Texas.
  Atlanta
  Austin
  Charlotteville
  Dallas
  Houston
  Nashville
  New Orleans

  Welke periode is goed voor een campervakantie in de Deep South?

  De Deep South betreft verschillende staten en kent dan ook verschillende klimaten. Over het algemeen zijn de zomers erg warm en lang en is er sprake van hoge luchtvochtigheid. In juli en augustus lopen de temperaturen op tot ruim in de 30 graden. De winters zijn zacht en op sommige plekken kan het sneeuwen.

  Camperexperts Deep South van Victoria CamperHolidays

  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor het huren van een camper in de Deep South? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.

  Meer info >

  Warm aanbevolen

  Nashville, muziekstad in de Deep South, perfecte bestemming voor een campervakantie van Victoria CamperHolidays.

  NASHVILLE

  Ritme van het Zuiden
  Drie muzieksteden van Amerika, Nashville, Memphis en New Orleans: country, rock en jazz in één vakantie. Start in Atlanta.

  Camperreis Victoria CamperHolidays Texas and Louisiana

  TEXAS

  Texas en Louisiana
  Louisiana met de mix van geschiedenis , plezier en muziek in combinatie met Texas, The Lone Stare State. Start in Houston.

  Victoria reviews

  CAMPERHUUR
  CAMPERREIZEN

  Reistips

  Reistips voor de Verenigde Staten

  Amerika, of beter gezegd de Verenigde Staten van Amerika, is het land van ongekende mogelijkheden, waar dromen werkelijkheid kunnen worden. Het is een federatie, bestaande uit 50 staten met in totaliteit meer dan 300 miljoen inwoners. De hoofdstad is Washington D.C. Het land bestaat uit ontelbare bezienswaardigheden in alle mogelijke categorieën. Denk aan het prachtige natuurschoon in de, voor een belangrijk deel in West-Amerika gelegen parken, bijvoorbeeld Yosemite National Park, Yellowstone en de Grand Canyon. Oost-Amerika is weer anders, met veelal historische steden zoals Boston, Philadelphia en natuurlijk New York City, als grootste stad en economisch centrum. Florida, de Sunshine State staat bol van fun en entertainment, mede door het mooie weer en de aanwezigheid van de vele attractieparken zoals Disney World. Geheel anders is de Deep South, waar muziek en historie hand in hand gaan.

  Reisdocumenten en inentingen

  Controleer ruim voor je vertrekt, welke reisdocumenten en inentingen vereist zijn voor Amerika. Welke reisdocumenten je nodig hebt, vindt je op www.visumcentrale.nl. Zij beschikt over een handige database van landen, waar je precies kunt zien, voor welk land je een visum nodig hebt en de Visumcentrale kan je ook (tegen een vergoeding) assisteren in het verkrijgen van het visum. Ook zie je welke andere reisdocumenten je nodig hebt.
  Als je bestuurder van de camper bent, moet je, naast je eigen rijbewijs, beschikken over een internationaal rijbewijs of een Engelse vertaling van je rijbewijs. Neemt voor alle zekerheid beide documenten mee.

  Overig

  Amerika is buitengewoon geschikt voor campervakanties. De brede wegen en de enorme ruimte die er is, zorgt ervoor dat je, zelfs met een grote camper, ongedwongen door dit grootse land kunt trekken. In de verschillende Nationale Parken en Staatsparken, kun je tegen zeer schappelijke tarieven prima overnachten met de camper. Vaak zijn deze campings prachtig gelegen, midden in de natuur. De faciliteiten zijn wel beperkt. Dit in tegenstelling tot de particuliere campings, zoals de KOA-campings. Deze zijn hoger geprijsd, en hebben ook meer faciliteiten. Kamperen en buiten eten gaan hand-in-hand. Op de meeste campings zijn zgn. fire pits beschikbaar, waar het een genot is om te barbecueën en ’s avonds bij het vuur te zitten.