U bevindt zich hier: Home - Amerika - Deep South

  Camper huren in de Deep South

  Huur een camper in de Deep South en ontdek de unieke bezienswaardigheden in het Zuiden van Amerika. Het is de plek voor muziekliefhebbers met muzieksteden als New Orleans, Nashville en natuurlijk Memphis. Ook op het gebied van cultuur, geschiedenis en natuur heeft de Deep South veel te bieden. Bezoek voormalige katoenplantages met prachtige landhuizen, ontdek moerassige landschappen (bayou’s) en leer meer over het leven van de cowboys in Texas tijdens een campervakantie in de Deep South.

  Victoria reviews

  Warm aanbevolen

  Nashville, muziekstad in de Deep South, perfecte bestemming voor een campervakantie van Victoria CamperHolidays.

  NASHVILLE

  Ritme van het Zuiden
  Drie muzieksteden van Amerika, Nashville, Memphis en New Orleans: country, rock en jazz in één vakantie. Start in Atlanta.

  Camperreis Victoria CamperHolidays Texas and Louisiana

  TEXAS

  Texas en Louisiana
  Louisiana met de mix van geschiedenis , plezier en muziek in combinatie met Texas, The Lone Stare State. Start in Houston.

  Routesuggesties

  RS Deep South


  Deze roadtrip staat in het teken van muziek en media. Startend in Atlanta, de stad van CNN, gaat het noordelijk naar Nashville, de stad van de country muziek. Daarna door naar Memphis, waar de belangrijkste bezienswaardigheid het huis van Elvis Pre ...


  Deze roadtrip staat in het teken van muziek en media. Startend in Atlanta, de stad van CNN, gaat het noordelijk naar Nashville, de stad van de country muziek. Daarna door naar Memphis, waar de belangrijkste bezienswaardigheid het huis van Elvis Presley, volgens menig fan, nog steeds in leven, te bezichtigen is. Verder naar het Zuiden, naar New Orleans, de stad met Creoolse sferen en bijzondere jazzmuziek. En heerlijk eten. Langs de grote katoenplantages, via South Carolina, terug naar Atlanta.

  Meer info >

  Minder info >

  Reistips

  Reistips voor de Verenigde Staten

  Amerika, of beter gezegd De Verenigde Staten van Amerika, is het land van ongekende mogelijkheden, waar dromen werkelijkheid kunnen worden. Het is een federatie, bestaande uit 50 staten met in totaliteit meer dan 300 miljoen inwoners. De hoofdstad is Washington D.C. Het land bestaat uit ontelbare bezienswaardigheden in alle mogelijke categorieën. Denk aan het prachtige natuurschoon in de, voor een belangrijk deel in West-Amerika gelegen parken, bijvoorbeeld Yosemite National Park, Yellowstone en de Grand Canyon. Oost-Amerika is weer anders, met veelal historische steden zoals Boston, Philadelphia en natuurlijk New York City, als grootste stad en economisch centrum. Florida, de Sunshine State staat bol van fun en entertainment, mede door het mooie weer en de aanwezigheid van de vele attractieparken zoals Disney World. Geheel anders is de Deep South, waar muziek en historie hand in hand gaan.

  Reisdocumenten en inentingen

  Controleer ruim voor u vertrekt, welke reisdocumenten en inentingen vereist zijn voor Amerika. Welke reisdocumenten u nodig heeft, vindt u op www.visumcentrale.nl. Zij beschikt over een handige database van landen, waar u precies kunt zien, voor welk land u visum nodig heeft en de Visumcentrale kan u ook (tegen een vergoeding) assisteren in het verkrijgen van het visum. Ook ziet u welke andere reisdocumenten u nodig heeft.
  Als u bestuurder van de camper bent, moet u, naast uw eigen rijbewijs, beschikken over een internationaal rijbewijs of een Engelse vertaling van uw rijbewijs. Neemt voor alle zekerheid beide documenten mee.

  Overig

  Amerika is buitengewoon geschikt voor campervakanties. De brede wegen en de enorme ruimte die er is, zorgt ervoor dat je, zelfs met een grote camper, ongedwongen door dit grootse land kunt trekken. In de verschillende Nationale Parken en Staatsparken, kun je tegen zeer schappelijke tarieven prima overnachten met de camper. Vaak zijn deze campings prachtig gelegen, midden in de natuur. De faciliteiten zijn wel beperkt. Dit in tegenstelling tot de particuliere campings, zoals de KOA-campings. Deze zijn hoger geprijsd, en hebben ook meer faciliteiten. Kamperen en buiten eten gaan hand-in-hand. Op de meeste campings zijn zgn. fire pits beschikbaar, waar het een genot is om te barbecueën en ’s avonds bij het vuur te zitten.