U bevindt zich hier: Home - Amerika - Alaska

  Camperreizen Alaska

  Rij de gletsjers en besneeuwde bergtoppen tegemoet tijdens een camperreis door Alaska. Het huren van een camper in Alaska belooft een prachtige ervaring vol met natuur en cultuur. Met de camper heeft u alles bij de hand en geniet u van volledige vrijheid.

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren of een camperreis maken in Alaska? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Victoria reviews

  Warm aanbevolen

  Geniet van de ongerepte natuur tijdens een camperreis door Alaska en de Yukon

  BESNEEUWDE BERGEN

  Denali National Park
  De hoogste berg van Noord-Amerika ligt in het Denali National Park. Haal de camper op in Anchorage en rij de besneeuwde bergtoppen tegemoet.

  Ontdek de Yukon tijdens een camperreis van Victoria CamperHolidays

  ALASKA & YUKON

  Combineer Alaska met the Yukon
  Steek de grens over naar The Yukon en ontdek het Kluane National Park, het spookstadje Keno en Whitehorse.

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  Amerika, of beter gezegd De Verenigde Staten van Amerika, is het land van ongekende mogelijkheden, waar dromen werkelijkheid kunnen worden. Het is een federatie, bestaande uit 50 staten met in totaliteit meer dan 300 miljoen inwoners. De hoofdstad is Washington D.C. Het land bestaat uit ontelbare bezienswaardigheden in alle mogelijke categorieën. Denk aan het prachtige natuurschoon in de, voor een belangrijk deel in West-Amerika gelegen parken, bijvoorbeeld Yosemite National Park, Yellowstone en de Grand Canyon. Oost-Amerika is weer anders, met veelal historische steden zoals Boston, Philadelphia en natuurlijk New York City, als grootste stad en economisch centrum. Florida, de Sunshine State staat bol van fun en entertainment, mede door het mooie weer en de aanwezigheid van de vele attractieparken zoals Disney World. Geheel anders is de Deep South, waar muziek en historie hand in hand gaan.

  Reisdocumenten, inentingen en rijbewijs

  Controleer ruim voor u vertrekt, welke reisdocumenten en inentingen vereist zijn voor Amerika. Welke reisdocumenten u nodig heeft, vindt u op www.visumcentrale.nl. Zij beschikt over een handige database van landen, waar u precies kunt zien, voor welk land u visum nodig heeft en de Visumcentrale kan u ook (tegen een vergoeding) assisteren in het verkrijgen van het visum. Ook ziet u welke andere reisdocumenten u nodig heeft.
  Als u bestuurder van de camper bent, moet u, naast uw eigen rijbewijs, beschikken over een internationaal rijbewijs of een Engelse vertaling van uw rijbewijs. Neemt voor alle zekerheid beide documenten mee.

  Overig

  Amerika is buitengewoon geschikt voor campervakanties. De brede wegen en de enorme ruimte die er is, zorgt ervoor dat je, zelfs met een grote camper, ongedwongen door dit grootse land kunt trekken. In de verschillende Nationale Parken en Staatsparken, kun je tegen zeer schappelijke tarieven prima overnachten met de camper. Vaak zijn deze campings prachtig gelegen, midden in de natuur. De faciliteiten zijn wel beperkt. Dit in tegenstelling tot de particuliere campings, zoals de KOA-campings. Deze zijn hoger geprijsd, en hebben ook meer faciliteiten. Kamperen en buiten eten gaan hand-in-hand. Op de meeste campings zijn zgn. fire pits beschikbaar, waar het een genot is om te barbecueën en ’s avonds bij het vuur te zitten.