U bevindt zich hier: Home - Oceanië

  Camperreizen Oceanië

  Wilt u een camper huren of een camperreis (inclusief vluchten) maken Down Under? Verspreid over Australië en Nieuw-Zeeland zijn meer dan 10 verhuurlocaties waar uw ultieme camperreis kan gaan beginnen. Geniet van de prachtige kustlijn van Australië of kiest u voor de helder blauwe meren in Nieuw-Zeeland? Daarnaast is het ook makkelijk om beide landen te combineren, door de vele vluchtmogelijkheden tussen Australië en Nieuw-Zeeland.

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren in Oceanië? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Over Oceanië

  Oceanië is het kleinste continent van de wereld en bestaat uit Australië, Nieuw-Zeeland, Papoea Nieuw Guinea en verschillende eilanden in de stille oceaan. In Australië en Nieuw-Zeeland is de taal waarin de meeste inwoners communiceren Engels. In beide landen wordt betaald met de Dollar, pas wel op het zijn twee verschillende dollars namelijk de Australische (AUD) en de Nieuw-Zeelandse Dollar (NZD).

  De voordelen van een campervakantie in Oceanië

  Tijdens een camperreis door Oceanië kunt u gaan en staan waar u wilt en geniet u van ultieme vrijheid. Bepaal zelf uw route en ontdek het veelzijdige Oceanië op uw eigen tempo. Geniet overdag van de unieke bezienswaardigheden en overnacht op de mooiste plekjes aan de kust, midden in de natuur, of in één van de gezellige dorpjes.

  Bezienswaardigheden in Oceanië

  Ontdek tijdens uw campervakantie in Oceanië de afwisseling van bruisende steden, gezellige surfdorpjes en ongerepte natuur. Bewonder in Australië het oudste regenwoud van de wereld, het Daintree regenwoud of laat je verbazen door de indrukwekkende rode vlaktes van de outback. Sta tijdens een camperreis door Nieuw-Zeeland versteld van de door glowworms verlichte Waitomo Caves of ontdek de besneeuwde bergtop van de hoogste berg van het eiland, de Mount Cook. Tijd voor wat meer actie? Ga tijdens een bezoek aan het bruisende Queenstown mountainbiken, raften, skydiven of bungeejumpen. Kortom, tijdens uw camperreis door Oceanië is er genoeg te ontdekken en beleven.

  Waar kun je een camper huren voor een vakantie in Oceanië?

  Begin uw camperreis door Oceanië in Australië of Nieuw-Zeeland en ga op pad! In beide landen zijn verschillende ophaallocaties om uw camperreis te starten. Hierdoor is er altijd een locatie passend bij uw gekozen route.

  Welke periode is goed voor een campervakantie in Oceanië?

  In welke periode u ook vertrekt, een camperreis in Oceanië is een onvergetelijke ervaring. De seizoenen in Oceanië zijn het tegenovergestelde van de seizoenen in Nederland. Dit betekend dat het van december tot februari in Oceanië zomer is terwijl het in Nederland dan winter is. Zowel Australië als Nieuw-Zeeland kennen verschillende klimaten. Door deze klimaten is er vaak een temperatuurverschil binnen het land en is de goede periode vaak afhankelijk van waar in het land u graag een camperreis wil maken.

  Welke camper moet ik kiezen?

  Victoria CamperHolidays biedt campermodellen van verschillende camperverhuurders aan voor een camperreis door Oceanië. De camperverhuurders variëren in comfort, dus altijd een passende verhuurder voor uw wensen. De campers zijn te huur voor een reisgezelschap voor maximaal 6 personen.

  Waar moet ik opletten bij mijn keuze?

  Voor uw camperreis in Oceanië kunt u kiezen uit verschillende verhuurders en campermodellen. De grootte van de camper hangt vaak af van het aantal personen waarmee u reist. De camperverhuurders hebben variërende comfort opties passend bij uw wensen en budget.

  De prijs van een camper in Oceanië

  In Oceanië worden door camperverhuurders zowel vaste prijzen als ‘flex-prijzen’ gehanteerd. De ‘flex-prijzen’ zijn prijzen die wekelijks wisselen aan de hand van het vraag en aanbod.

  Met de camper rijden in Oceanië

  Controleer ruim voor u vertrekt voor uw camperreis in Oceanië welke reisdocumenten vereist zijn. Voor het besturen van een camper in Australië en Nieuw-Zeeland is een internationaal rijbewijs verplicht.

  Kampeermogelijkheden Oceanië

  Oceanië is met tal aan erkende campings met goede campervoorzieningen uiterst geschikt voor het maken van een camperreis. Op zoek naar een leuke camping om te overnachten? Denk dan eens aan één van de BIG4 campings in Australië of één van de DOC-Campings in Nieuw-Zeeland.

  Camperexperts Oceanië van Victoria CamperHolidays

  Wilt u een camper huren in Oceanië of een camperreis boeken? De camperexperts van Victoria CamperHolidays helpen u graag. Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Meer info >

  Warm aanbevolen

  Maak een camperreis door Australië met Victoria CamperHolidays

  ONTMOET DE KANGOEROES

  Australië
  Beleef het veelzijdige Australië, van de Great Ocean Road en populaire steden tot de reusachtige rots Uluru. Australië heeft voor elke doelgroep wat te beleven!

  Campervakanties Nieuw-Zeeland van Victoria CamperHolidays

  LAND VAN DE KIWI'S

  Nieuw-Zeeland
  Nieuw-Zeeland, bestaande uit twee grote eilanden en een aantal kleine eilanden, heeft het allemaal. Van authentieke cultuur, helderblauwe meren en prachtige met sneeuw bedekte bergen.

  Victoria reviews

  Reistips