Victoria CamperHolidays


  Welkom bij Victoria CamperHolidays
  Het team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de reiswereld, bij (grote) internationale touroperators en in de luchtvaart. Wij kennen de bestemmingen en alles op het gebied van het reizen met een camper. Het is onze passie om de klanten een ultieme campervakantie te bezorgen. Het maakt niet uit waar naartoe.

  Naast onze passie voor camperreizen zijn de bestemmingen van een camperreis erg belangrijk voor ons. Daarom houden wij bij het samenstellen van onze reizen rekening met mens, natuur, cultuur en milieu zodat ook komende generaties kunnen genieten van onvergetelijke reizen op aantrekkelijke bestemmingen. Victoria CamperHolidays voldoet aan de gestelde eisen van de Stichting Milieuzorg ANVR Reisorganisaties, door op het kantoor milieubewuste keuzes te maken en samen te werken met milieubewuste leveranciers.

  Een korte reis door Duitsland, over de Alpen naar Italië of rondtoeren door Amerika. Elk gebied, elk land heeft z'n eigen kenmerken en charmes.

  Onze droom is…
  Om jou, als klant, een fantastische campervakantie te bezorgen, waar je wilt en hoe je wilt. Ben je alleen geïnteresseerd in het huren van een camper? Geen probleem! Vind je het prettig dat wij ook de vluchten, eventuele hotelovernachting na aankomst van de vlucht en de transfer naar de verhuurlocatie van de camper verzorgen, dat doen we ook. Geen internet platform of marktplaats zijn, maar jou een zorgvuldig geselecteerd aanbod van campers en camperreizen aan te bieden, waardoor het je gemakkelijk wordt gemaakt om een keuze te maken.

  Waarom Victoria CamperHolidays
  • Wij helpen je met de voorbereiding van je campervakantie
  • Je kunt kiezen uit een mooi aanbod van camperbestemmingen
  • Wij werken alleen maar samen met betrouwbare camperverhuurbedrijven
  • Je krijgt snel en adequaat antwoord
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop
  • En Victoria CamperHolidays is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

  “Fijne vakantie”
  W3Schools , oprichter/eigenaar

  ANVR Logo
  ANVR

  Victoria CamperHolidays (KvK 77513207) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Je leest alles over de ANVR voor jou als reiziger in de ANVR-brochure. De reizen op deze website worden dan ook aangeboden onder het beding dat de ANVR consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.
  Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

  SGR Logo
  Stichting Garantiefonds Reisgelden

  Victoria CamperHolidays (KvK 77513207) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in dit programma/op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

  Calamiteiten fonds logo
  Calamiteitenfonds

  Victoria CamperHolidays (KvK 77513207) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het www.calamiteitenfonds.nl.
  Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je/jullie vervroegd moeten repatriëren.
  Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

  Better Holidays

  Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor (n)u bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

  Bestrijding kindersekstoerisme

  Wij steunen actief de ANVR en ECPAT in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden. Wij nodigen je uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden www.meldkindersekstoerisme.nl.