U bevindt zich hier: Home - Vroegboek-acties

  VROEGBOEKACTIES

  Nu alvast een camper huren voor volgend jaar? Profiteer dan optimaal van de beste vroegboekacties.

  Lang van tevoren boeken voor een goedkopere campervakantie. Dat is vaak het advies. Omdat veel camperverhuurbedrijven de prijzen op basis van vraag en aanbod bepalen, worden deze veelal hoger, naarmate het korter voor vertrek is. Dus hoe later u de camper huurt, hoe hoger de camperhuur. Hoe vroeger u boekt, hoe lager de huurprijs. Daarnaast krijgt u in een aantal gevallen ook nog eens extra vroegboekkorting op de huurprijs en zijn sommige extra's tegen lage prijzen of soms zelfs gratis. Dus een dubbel voordeel.

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte? Bel 072-2010175 of klik hier en stuur ons een bericht. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  In onderstaand overzicht vindt u de campers die een vroegboekactie hebben.

  Warm aanbevolen

  Cruise Canada

  CRUISE CANADA 2019

  CRUISE CANADA 2019
  Canada is razend populair. De prachtige natuur nodigt uit tot een mooie campervakantie. De campers van Cruise Canada zijn nu al te boeken voor zomer 2019! Boek nu voor lage prijzen en maximale vroegboekkorting.

  yosemite valley.jpg

  CRUISE AMERICA 2019

  CRUISE AMERICA 2019
  Ook Cruise America is er vroeg bij. De prijzen zijn bekend en u kunt de camper al boeken voor vertrek in 2019. Laat de kans niet lopen en boek uw camper. Maximale keuze en ruim de tijd voor een leuke voorbereiding.

  Lady Monument Valley

  HOOGSEIZOEN 2019

  JULI EN AUGUSTUS 2019
  Waren de campers dit jaar voor het hoogseizoen al uitverkocht? Of de prijzen toch te hoog geworden? Met deze vroegboekacties ben je er op tijd bij.

  Ocean Road Bear

  ROAD BEAR ZOMER 2019

  PREMIUM CAMPERS ROAD BEAR 2019
  Met een maximale korting van 15% op de camperhuur én 50% korting op de camperuitrusting (met gratis gps) is dit met recht een Mega Early Bird Special.