Zon en paella

  Ontdek Spanje per camper. Elke regio in Spanje heeft haar eigen kenmerken en is leuk om per camper te verkennen. Huur een camper in een van de vele regio's in Spanje en boek een (low-cost) vlucht. Zo bent u binnen een paar uur in Spanje en kan de campervakantie direct beginnen.

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  Het veelzijdige Spanje bestaat uit 17 regio's en heeft als hoofdstad Madrid. Spanje staat bekend om de prachtige stranden aan de kust, de prachtige wijnroutes en de historische steden als Barcelona, Valencia en Sevilla. Ervaar de ongerepte natuur van Spanje in één van de nationale parken. Bezoek het vulkanische Tiede nationaal park of geniet van de bergen in Sierra Nevada nationaal park. Bezoek het Salvador Dalí museum in Figueres of bezoek de door Gaudí ontworpen Sagrada Familia. Kortom, Spanje heeft genoeg te bieden.

  Reisdocumenten en Rijbewijs

  Controleer voor je op pad gaat buiten Nederland, welke reisdocumenten en eventuele autovignetten je nodig hebt. Als je een grote camper huurt (met een gewicht hoger dan 3.500kg) dan heb je minimaal rijbewijs C nodig, anders voldoet het gewone rijbewijs.

  Kamperen

  Ontdek veelzijdig Spanje tijdens een camperreis. Spanje is een zeer geliefd kampeer land, en kent een groot aantal erkende campings. Naast overnachten op campings, mag er in Spanje overnacht worden op speciaal ingerichte parkeerplaatsen voor campers.