U bevindt zich hier: Home - Noord-Amerika

  Camperreizen Noord-Amerika

  Wilt u een camper huren of een camperreis (inclusief vluchten) in Noord-Amerika maken? Verspreid over Amerika en Canada zijn meer dan 40 verhuurlocaties waar uw ultieme camperreis kan gaan beginnen. Geniet van de vele canyons in Amerika of kiest u voor het rijk beboste Canada? Een combinatie van beide landen is natuurlijk ook mogelijk, als u de camper maar in hetzelfde land weer inlevert. Ontdek onze vele camperreis door Noord-Amerika.

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren in Noord-Amerika? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Warm aanbevolen

  Ontdek Monument Valley tijdens een campervakantie door Amerika met Cruise America

  DE 50 STATEN

  Amerika
  Ontdek het land van de vele canyons, prachtige Californische kust en de rijke historie aan de Oostkust. Amerika heeft voor ieder wat wils.

  Bewonder de bergen van Canada tijdens een campervakantie in Canada met Victoria CamperHolidays

  BLAUWE MEREN

  Canada
  Beleef Canada de adembenemende natuur van Canada met de camper en kom oog in oog te staan met de bruine beer.

  Victoria reviews

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  Noord-Amerika, bestaande uit Amerika en Canada heeft ongekend veel mogelijkheden voor een camperreis. Kies je liever voor de Verenigde Staten met ontelbaar veel bezienswaardigheden in alle mogelijke categorieën. Denk aan de vele Canyons, prachtige kustlijn en bruisende steden. Daarnaast staat Canada bekend om zijn Nationale Parken met blauwe meren en wilde dieren. Wilt u liever beide landen ontdekken tijdens uw camperreis? Dan is dat geen probleem als de camper maar in hetzelfde land word ingeleverd als waar deze is opgehaald.

  Reisdocumenten, inentingen en rijbewijs

  Controleer ruim voor u vertrekt, welke reisdocumenten en inentingen vereist zijn voor Amerika. Welke reisdocumenten u nodig heeft, vindt u op www.visumcentrale.nl. Zij beschikt over een handige database van landen, waar u precies kunt zien, voor welk land u visum nodig heeft en de Visumcentrale kan u ook (tegen een vergoeding) assisteren in het verkrijgen van het visum. Ook ziet u welke andere reisdocumenten u nodig heeft.
  Als u bestuurder van de camper bent, moet u, naast uw eigen rijbewijs, beschikken over een internationaal rijbewijs of een Engelse vertaling van uw rijbewijs. Neemt voor alle zekerheid beide documenten mee.

  Overig

  Noord-Amerika is buitengewoon geschikt voor campervakanties. De brede wegen en de enorme ruimte die er is, zorgt ervoor dat je, zelfs met een grote camper, ongedwongen door dit grote continent kunt trekken. In de verschillende Nationale Parken en Staatsparken, kun je tegen zeer schappelijke tarieven prima overnachten met de camper. Vaak zijn deze campings prachtig gelegen, midden in de natuur. De faciliteiten zijn wel beperkt. Dit in tegenstelling tot de commerciële campings. Deze zijn hoger geprijsd en hebben ook meer faciliteiten. Kamperen en buiten eten gaan hand-in-hand. Op de meeste campings zijn zgn. fire pits beschikbaar, waar het een genot is om te barbecueën en ’s avonds bij het vuur te zitten.