Maui Australia

  Camperverhuurder

  Camperverhuurder Maui is al vele jaren actief in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidelijk Afrika. Er zijn 10 verhuurlocaties in Australië, verspreid over het hele land. Het is bij Maui mogelijk om de camper, tegen een toeslag, bij een andere verhuurlocatie in te leveren dan waar de camper is opgehaald. Hierdoor is het gemakkelijk om zoveel mogelijk van Australië te zien. De vloot in Australië bestaat uit 5 verschillende campertypes, waarvan 2 camperbussen en drie motorhomes. Maui heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Het is dan ook een verhuurder van zeer goede kwaliteit.

  Prijzen en minimale huurperiode

  Per ophaallocatie en campertype zitten er verschillen in de prijzen. Deze worden bepaald op basis van het zogenaamde 'Flexsysteem'. De hoogte van de prijzen wordt bepaald door de vraag naar en de beschikbaarheid van de campers. Ze fluctueren dan ook regelmatig. De datum van de eerste huur dag bepaalt de prijs voor de komende 7 dagen. Na deze 7e dag, wordt het nieuwe tarief bepaald, op basis van het flexsysteem. De prijzen zijn dagprijzen, zowel de dag dat de camper wordt opgehaald als de dag dat deze wordt ingeleverd, telt als 1 dag.

  De minimale huurperiode van de campers is 5 dagen. Tussen 20 december en 10 januari is de minimale duur 10 dagen, Maui behoudt zich het recht voor om de minimale duurperiodes gedurende het seizoen aan te passen.

  Campers

  Maui Beach

  Meer info

  Maui Cascade

  Meer info

  Maui River

  Meer info

  Maui Ultima

  Meer info

  Maui Ultima Plus

  Meer info
  + Camperuitrusting
  + In de camperhuur opgenomen
  + Extra bij te boeken
  + Extra bij te boeken - ter plaatse betalen
  + Verplicht bijboeken en betalen
  + Exclusief
  + Info en voorwaarden Maui Australië
  + Annulerings- en wijzigingsvoorwaarden
  + Huisregels camper
  + Rijrestricties onderweg
  + Hulp onderweg
  + Lange-duur-korting
  + Toeslagen
  + Verzekeringen inclusief
  + Verzekeringen bij te boeken
  + Verzekeringen ter plaatse af te sluiten
  + Camperverhuurder
  + Prijzen en minimale huurperiode