Wegbreng-Campers en One-Way Specials


  Zeer goedkoop campers ophalen bij de fabriek en naar een verhuurstation rijden tegen een hele lage prijs. Of een camper van de ene plaats naar de andere rijden, zonder dat je klaarmaakkosten, enkele-reistoeslag en/of een camperuitrusting moet betalen.
  Deze aanbiedingen zijn erg populair en snel weg! Er zijn nu campers om weg te brengen in Amerika en Canada.

  APOLLO NIEUWE WEGBRENGCAMPERS IN MEI EN JUNI 2017
  Vanuit Minneapolis naar: San Francisco, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Seattle, Orlando of New York
  Apollo en Star Premium Camperverhuurders in Amerika hebben nu een fantastische wegbreng-actie. Ophaaldata zijn in mei en juni 2017. Je haalt de camper op van de fabriek in Forest City, Iowa, ten Zuiden van Minneapolis.
  Bekijk hier de wegbrengcampers voor mei en juni

  ROAD BEAR SPECIALS: ONE WAY REIZEN
  Amerika
  Road Bear heeft een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. De campers moeten van de ene plaats naar de andere worden gereden. Voordelen voor deze reizen kunnen zijn: geen enkele-reistoeslag, geen klaarmaakkosten en/of geen camperuitrusting (met GPS).
  Ga hier naar het volledige overzicht van de Road Bear Specials in Amerika

  CRUISE AMERICA & CRUISE CANADA: NIEUWE CAMPERS WEGBRENGEN UIT CHICAGO
  Amerika en Canada
  Cruise America heeft in april en mei 2017 zeer aantrekkelijke wegbrengspecials van Chicago naar San Francisco en Los Angeles. De wegbrengcampers zijn gloednieuwe C25 campers en de aanbieding komt met vele extra's: lage huurprijs, 200 mijl/dag, persoonlijke uitrustingen (2) en camperuitrusting.Ga hier naar het volledige overzicht van de Cruise America en Cruise Canada

  EL MONTE: CAMPERS OPHALEN IN ELKHART (BIJ CHICAGO) EN WEGBRENGEN NAAR WEST-AMERIKA
  Amerika e
  Er rollen weer nieuwe campers van de fabrieksband voor El Monte. Deze kunnen worden opgehaald in Elkhart (bij Chicago). Wederom tegen een zeer lage camperhuurprijs. Veel zaken zijn inbegrepen. Vertrekken zijn begin april. Kijk voor alle details op
  wegbreng-campers El Monte

  Victoria reviews