Victoria's Favoriet: Het ruige noorden van Ierland

  15-daagse camperrondreis 

  Dublin - Belfast - Giant's Causeway - Inishowen - Slieve League - Connemara NP - Cliffs of Moher - Galway - Dublin  Vanaf € 939,00 per persoon (o.b.v. 4 personen)


  Afstand - ongeveer 1.200 kilometer

  Duur - 15 dagen 

  Vertrek vanaf Dublin


  Tijdens deze camperreis maak je kennis met het noorden van Ierland, hier staat je een afwisseling van leuke steden en ruige natuur te wachten! De eerste twee nachten zul je in het centrum van Dublin verblijven. Zo kun je gemakkelijk kennis maken met alles dat deze gezellige stad te beiden heeft. Breng zeker een bezoek aan de Guiness Brouwerij en Trinity College. Op dag 3 is het tijd om de camper op te halen en richting Belfast te rijden. Deze havenstad is met name bekend omdat hier de Titanic is gebouwd, de werf kun je nog altijd bezoeken! Ook de Vredesmuur met veel muurschilderingen en graffiti is de moeite waard! Door via de imposante kustlijn met 40.000 basaltrotsen; de Giant’s Causeway! Stop bij de verschillende uitzichtspunten en wandel via de paden tot je een prachtig uitzicht hebt over de kliffen en de ruige zee. Op het schiereiland Inishowen vindt je ongerepte natuur. Een absoluut hoogtepunt is Malin Head, het aller noordelijkste puntje van het schiereiland. Ook de bergpas Mamore en het Ringfort Grianán van Aileach zijn zeker de moeite waard! De volgende stop zijn de hoogste kliffen van Europa; Slieve League. Je vindt hier ook veel wandelpaden en het gebied is dan ook uitermate geschikt voor het maken van mooie wandelingen. In het Connemara National Park kun je genieten van groene graslanden, mooie heidevelden en drassige moerassen. Maak een wandeling naar het hoogste punt Diamond Hill of ga op zoek naar de Connemarapony. Net buiten het park vindt je Lough Pollacappulo, één van de mooiste bouwwerken van Ierland. Het volgende hoogtepunt zijn de Cliffs of Moher, deze hoge kliffen strekken zich uit over een lengte van 8 kilometer en op verschillende platformen kun je genieten van een prachtig uitzicht. Probeer de zonsondergang hier te bekijken, dat is een schitterend gezicht! De laatste stop voordat je terugreist naar Dublin is dé Culturele Hoofdstad van Europa in 2020, Galway. Maak hier een boottocht over het meer en bezoek één van de gezellige pubs. De laatste nacht van de reis verblijf je in de omgeving van Dublin, waar de camper weer ingeleverd wordt.


  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren in Ierland? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.  Inclusief bij deze reis

  Vliegreis Amsterdam - Dublin per KLM v.v. inclusief luchthavenbelasting en voorlopige brandstoftoeslagen

  1 stuk ruimbagage per persoon

  2 overnachtingen in het centrum van Dublin op basis van logies

  12 nachten/13 dagen camperhuur 

  Ongelimiteerde kilometers

  Wandeltour door Belfast

  Bijdrage SGR

  Bijdrage Calamiteitenfonds

  Reserveringskosten