Camper huren in Spanje

  In Spanje de camper huren, ophalen en meteen op weg zijn. Elke regio in Spanje heeft haar eigen bezienswaardigheden en is de moeite waard om per camper te ontdekken. U kunt de camper huren en in de door u gewenste stad ophalen. Er zijn veel ophaalmogelijkheden. En als u een (low-cost) vlucht naar 1 van de vele steden boekt, ben u snel in Spanje, waar u de camper ophaalt.

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  Het veelzijdige Spanje bestaat uit 17 regio's en heeft als hoofdstad Madrid. Spanje staat bekend om de prachtige stranden aan de kust, de prachtige wijnroutes en de historische steden als Barcelona, Valencia en Sevilla. Ervaar de ongerepte natuur van Spanje in één van de nationale parken. Bezoek het vulkanische Tiede nationaal park of geniet van de bergen in Sierra Nevada nationaal park. Bezoek het Salvador Dalí museum in Figueres of bezoek de door Gaudí ontworpen Sagrada Familia. Kortom, Spanje heeft genoeg te ervaren.

  Reisdocumenten en Rijbewijs

  Controleer voor u op pad gaat buiten Nederland, welke reisdocumenten en eventuele autovignetten u nodig heeft. Als u een grote camper, met een gewicht hoger dan 3.500kg, dan heeft u minimaal rijbewijs C nodig, anders voldoet het gewone rijbewijs.

  Kamperen

  Ontdek veelzijdig Spanje tijdens een camperreis. Spanje is een zeer geliefd kampeer land, en kent een groot aantal erkende campings. Naast overnachten op campings, mag er in Spanje overnacht worden op speciaal ingerichte parkeerplaatsen voor campers.