Road Bear / El Monte Wegbrengspecials 2024


  Heb je er altijd al van gedroomd om op camperreis door Amerika te gaan? Grijp dan nu je kans om dit prachtige land op een voordelige manier te ontdekken met een wegbrengcamper van Road Bear of El Monte. Een wegbrengcamper houdt in dat je een gloednieuwe camper ophaalt vanuit de fabriek en deze wegbrengt naar één van de verhuurstations in Amerika. Op dit moment zijn er wegbrengcampers van de C-klasse campertypes van Road Bear en El Monte. Deze campers dienen tussen 18 maart en 29 maart opgehaald te worden bij de fabriek in Elkhart County, nabij Chicago. Wees er snel bij want voor je het weet zijn ze volgeboekt!

  Wat is er bij de huurprijs van de camper inbegrepen?
  In de kale huurprijs zit het volgende: de camperhuur, vrije mijlen (de hoeveelheid vrije mijlen zijn afhankelijk van de lengte van de huur), klaarmaakkosten, enkele-reis toeslag, VIP-camperverzekering, camperuitrusting voor alle reizigers en de salestax.

  Wat is niet inbegrepen maar kan wel bijgeboekt worden?
  Bij deze wegbrengspecial is het belangrijk om de transfer naar de fabriek in Elkhart County bij te boeken. Daarnaast regelen wij graag de vluchten en hotelovernachting(en) voor je. Wil je toch liever zelf de vluchten regelen? Dan berekenen wij een no-flight-fee van €15 per persoon. Om voldoende verzekerd op pad te gaan, bieden wij altijd de camperverzekering aan. Dit is de camperverzekering Noord-Amerika van de a.s.r.. Daarnaast is het mogelijk om bij Road Bear extra mijlenpakketten en campingstoelen bij te boeken. De campingstoelen bedragen USD10/persoon en dienen contant bij het ophalen van de camper betaald te worden.

  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor het huren van een camper in Amerika? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.


  Road Bear en El Monte Run of Fleet wegbrengspecial

  Op zoek naar een luxe camper tegen een voordelige prijs? Dan is deze wegbrengspecial wellicht wat voor jou. Je haalt een gloednieuwe C-klasse camper op bij de fabriek in Elkhart County (op een paar uur rijden van Chicago) en rijdt deze naar één van de verhuurlocaties in Amerika. Voor het inleveren van de camper heb je de keuze uit San Francisco, Seattle, Denver, New York, Orlando en Los Angeles. Let op! De beschikbaarheid voor Orlando is zeer beperkt en kan zelf binnen 1 dag al helemaal volgeboekt zijn. De wegbrengspecial van Road Bear is geschikt voor maximaal 5 personen en aan te raden voor 3 volwassenen en twee kinderen. Bij het ophalen van de camper in de fabriek weet je pas welke exacte camper je meekrijgt en hoe groot deze is. Ben je van plan om vooraf campings te reserveren? Houd dan rekening met de grootste afmetingen.  

      Praktische informatie wegbrengcampers

  Doordat de wegbrengcampers vroeg in het seizoen weggebracht dienen te worden, zijn de voertuigen winterklaar gemaakt. Dit betekend dat de watersystemen in de camper niet gebruikt kunnen worden bij temperaturen onder het vriespunt. Wanneer de temperaturen weer boven het vriespunt komen, ben je zelf verantwoordelijk voor het de-winterizen van de camper. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Zo kun je weer gebruik maken van het water in de camper.