Road Bear Wegbrengspecials 2022


  Heb je er altijd al van gedroomd om op camperreis door Amerika te gaan? Grijp dan nu je kans om dit prachtige land op een voordelige manier te ontdekken met een wegbrengcamper van Road Bear. Een wegbrengcamper houdt in dat je een gloednieuwe camper ophaalt vanuit de fabriek en deze wegbrengt naar één van de verhuurstations in Amerika. Op dit moment zijn er twee verschillende wegbrengspecials van Road Bear beschikbaar. Wees er snel bij want voor je het weet zijn ze volgeboekt!

  Wat is er bij de huurprijs van de camper inbegrepen?
  In de kale huurprijs zit het volgende: de camperhuur, vrije mijlen (de hoeveelheid vrije mijlen zijn afhankelijk van de lengte van de huur), klaarmaakkosten, enkele-reis toeslag, VIP-camperverzekering, GPS, camperuitrusting voor alle reizigers en de salestax.

  Wat is niet inbegrepen maar kan wel bijgeboekt worden?
  Bij deze wegbrengspecial is het belangrijk om de transfer naar de fabriek bij te boeken. Daarnaast regelen wij graag de vluchten en hotelovernachting(en) voor je. Wil je toch liever zelf de vluchten regelen? Dan berekenen wij een no-flight-fee van €15 per persoon. Om voldoende verzekerd op pad te gaan raden wij het aan om nog een extra camperverzekering bij te boeken. Dit is de camperverzekering Noord-Amerika. Daarnaast is het mogelijk om bij Road Bear een wifi hotspot en campingstoelen bij te boeken. De campingstoelen bedragen USD5/persoon en dienen contant bij het ophalen van de camper betaald te worden.

  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor het huren van een camper in Amerika? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.


  Road Bear C23-25 wegbrengspecial

  Op zoek naar een luxe camper tegen een voordelige prijs? Dan is deze wegbrengspecial wellicht wat voor jou. Je haalt de gloednieuwe C23-25 camper op bij de fabriek in Middlebury (op een paar uur rijden van Chicago) en rijdt deze naar één van de verhuurlocaties in Amerika. Voor het inleveren van de camper heb je de keuze uit Denver, San Francisco, Seattle, Las Vegas, Los Angeles, New York (Newark) en Orlando. Let op! Voor het inleveren in Orlando is de beschikbaarheid zeer beperkt. De C23-25 camper is de kleinste alkoof camper van Road Bear en geschikt voor maximaal 5 personen. De C23-25 wegbrengspecial is op te halen op 7 of 8 maart 2022. 

      Road Bear B21 wegbrengspecial

  Road Bear heeft een nieuw campertype toegevoegd aan haar campervloot. De B21 camper is een compact busje die geschikt is voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Deze gloednieuwe camper kun je wegbrengen vanuit de fabriek in Forest City, Iowa (op ongeveer 2 uur rijden van Minneapolis) naar een van de verhuurlocaties van Road Bear in Denver, Seattle, Los Angeles, Las Vegas, Orlando of New York (Newark). De B21 wegbrengspecial is op te halen tussen 28 februari en 3 maart 2022. 

      Praktische informatie wegbrengcampers

  Doordat de wegbrengcampers vroeg in het seizoen weggebracht dienen te worden, zijn de voertuigen winterklaar gemaakt. Dit betekend dat de watersystemen in de camper niet gebruikt kunnen worden bij temperaturen van onder het vriespunt. Wanneer de temperaturen weer boven het vriespunt komen, ben je zelf verantwoordelijk voor het de-winterizen van de camper. Zo kun je weer gebruik maken van het water in de camper.