Html titel in voettekst niet goed
  Een camperreis in west-Canada is een geweldige ervaring. Prachtige nationale parken, majestueuze bergen, talloze meren en wilde dieren. Huur een camper in West-Canada en ga op pad in de iconische Rocky Mountains van Canada. Tijdens uw campervakantie krijgt u de mogelijkheid om te overnachten op de meest bijzondere bestemmingen. Zo kunt u onder andere kamperen in bekende nationale parken zoals Banff en Jasper. Of ga op ontdekking in het ruige en ruime landschap van Yukon. Geniet van ultieme vrijheid tijdens uw campervakantie en reis door het ongelooflijk mooie West-Canada.

  html titel in voettekst niet goed
  In het Zuidwesten van Canada vindt u de steden Calgary, Edmonton en Vancouver. In het Noordwesten van Canada ligt de stad Whitehorse in Yukon. Er wordt in het Westen van Canada betaald met de Canadese Dollar en er wordt in deze regio voornamelijk gecommuniceerd in het Engels.

  html titel in voettekst niet goed
  In het Westen van Canada is er zeer veel te doen en te zien tijdens uw camperreis. Haal de camper op in Vancouver en bezoek deze karakteristieke stad. Neem een ferry naar Vancouver Island, het grootste eiland aan de westkust van Noord-Amerika in de Grote oceaan, en ga hier op ontdekkingstocht. British Colombia heeft zeven nationale parken, zoals onder andere Kootenay, Yoho en Mount Revelstoke. Calgary en en Edmonton zijn goede begin- en eindpunten voor u camperreis, wanneer u Alberta wilt verkennen. Hier vindt u Banff National Park met het welbekende helderblauwe Lake Louise. Ook Jasper National Park ligt in deze provincie. Dit park heeft veel prachtige wandelroutes en is ook nog eens een goede plek om te wintersporten. De twee nationale parken worden verbonden door Icefields Parkway, ook wel Alberta Highway 93 genoemd, en is een van de mooiste wegen ter wereld. Haal de camper op in Whitehorse en ga op pad in Yukon. Yukon heeft een zeer passende slogan; “larger than life”. Dit in het Noordwesten gelegen gebied bestaat uit grote, ongerepte en ruige natuurlandschappen. Voor wildernis en natuurschoon is dit zeker dé plek waar u moet zijn.

  Waar kun je een camper huren in West-Canada?
  Vancouver
  Edmonton
  Calgary
  Het huren van een camper in west-canada kan op vier verschillende plekken. Huur een camper in Vancouver en verken British Colombia. Haal de camper op in Calgary of het in het minder drukke Edmonton en ga op pad in Alberta en de bekende nationale parken Banff en Jasper. Of huur een camper in Whitehorse om Yukon te ontdekken en te genieten van de ruige ongerepte natuur.

  Welke periode is goed voor een campervakantie in West-Canada?

  Elk seizoen heeft andere voor en nadelen voor een campervakantie in west-Canada. De zomer is het drukste seizoen. De temperaturen zullen tussen de 15 en 22 graden liggen. Om drukte te vermijden kunt u er ook voor kiezen om in de nazomer een camperreis te maken. Deze periode kenmerkt zich door de verschijning van prachtige herfstkleuren. Van november tot en met maart zal het waarschijnlijk aardig veel regenen. In de winter kan de temperatuur dalen tot wel -10 graden en kan het er sneeuwen. Op de website www.klimaatinfo.nl kunt u terecht voor goede informatie over het weer in verschillende gebieden.

  Camperbanner
  Kampeermogelijkheden in West-Canada

  Wilt u een camper huren in Canada of een camperreis boeken? De camperexperts van Victoria CamperHolidays helpen u graag. Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren of een camperreis maken in Canada? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Portret Lisa
  Camperexperts van Victoria CamperHolidays

  Wilt u een camper huren in Canada of een camperreis boeken? De camperexperts van Victoria CamperHolidays helpen u graag.
  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren of een camperreis maken in Canada? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Aanbiedingen

  Het Westen van Canada is ideaal om met een camper te ontdekken. Ongerepte natuur en een spannend wildlife, West-Canada is de plek voor natuurliefhebbers. Een camperreis brengt u langs veel indrukwekkende landschappen en een verscheidenheid aan fascinerende plekken. Victoria CamperHolidays heeft regelmatig leuke aanbiedingen en wegbrengcampers in Canada.

  Bent u nieuwsgierig naar de huidige aanbiedingen of wegbreng-campers in Canada? Klik dan hier!