Camperreis: Lissabon en de Algarve

  14-daagse camperrondreis 

  Lissabon - Sintra - Cascais Natural Park - Óbidos - Évora - Beja - Tavira - Albufeira - Lagos - Parque Natural da Arrabida - Lissabon   Vanaf € 791,00 per persoon (o.b.v. 4 personen)


  Afstand - ongeveer 1.100 kilometer

  Duur - 14 dagen 

  Vertrek vanaf Lissabon


  Tijdens deze camperrondreis maak je kennis met de prachtige omgeving van Lissabon en het zuiden van Portugal; de Algarve. De reis begint in Lissabon waar je de eerste twee nachten in het centrum van de stad verblijft. Geniet van de lekkere Pastéis de Nata, neem de oude tram door de stad en wandel naar Torre de Belém. Vervolgens haal je de camper op en begint de rondreis door het zuiden van Portugal. Je brengt tijdens deze rondreis een bezoek aan Parque Natural de Sintra-Cascais waar je heerlijk kunt wandelen door de mediterrane natuur. Ook een bezoek aan Sintra met het indrukwekkende paleis is zeker de moeite waard! Of wat dacht je van het meest westelijke punt van het Europese vasteland; Cabo da Roca? Je vervolgt de reis naar het middeleeuwse vestingsstadje Óbidos waar je een bezoek kunt brengen aan Castelo de Óbidos. In Évora kun je genieten van een wandeling door de charmante, smalle straatjes met verschillende bezienswaardigheden! Of wat dacht je van Beja? Waar je vanaf de Torre de Menagem een prachtig uitzicht hebt over de stad en haar omgeving. Vervolgens rijd je richting de Algarve waar je in Tavira een bezoek kunt brengen aan het zoutpannengebied van het Ria Formosa natuurpark. Wandel over de Ponte Romana en geniet bij één van de gezellige restaurants langs de kade bij Largo de São Brás. Geniet van de prachtige stranden van Albufeira en maak vanuit Lagos een bootexcursie langs de kust naar de diverse grotten. De laatste stop is Parque Natural da Arrabida, hier kun je genieten van prachtige natuur met steile krijtrotsen. In de baai bij Setúbal kunt je wilde dolfijnen spotten en mooie stranden vind je bij Comporta! De laatste nacht verblijf je in de buurt van Lissabon waar je de camper weer inlevert en vervolgens naar Amsterdam vliegt!


  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren in Portugal? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.  Inclusief bij deze reis

  Vliegreis Amsterdam - Lissabon v.v. inclusief luchthavenbelasting en voorlopige brandstoftoeslagen

  1 stuk ruimbagage per persoon

  2 overnachtingen in het centrum van Lissabon op basis van logies

  11 nachten/12 dagen camperhuur  

  Ongelimiteerde kilometers

  Borden- en bestekset

  Tocht per boot naar de grotten en dolfijnen spotten vanuit Albufeira

  Bijdrage SGR

  Bijdrage Calamiteitenfonds

  Reserveringskosten