17-Daagse camperreis tijdens Indian Summer door Oost-Canada

  Toronto - Niagara Falls - Algonquin PP - Ottawa - Mont-Tremblant NP - Quebec - Montréal - Kingston - Toronto   Vanaf € 1309,00 per persoon (o.b.v. 4 personen)


  Afstand - ongeveer 2.175 kilometer

  Duur - 17 dagen 

  Vertrek vanaf Toronto


  De Indian Summer is een bekend fenomeen waarbij je in het oosten van Canada kunt genieten van prachtige kleurschakelingen in de natuur. Tijdens deze camperrondreis kun je genieten van de prachtige steden en natuur in Oost-Canada. De reis begint in Toronto waar je een bezoek kunt brengen aan de CN Tower of kunt gaan fietsen op de Toronto Islands. De volgende stop zijn de indrukwekkende Niagara Falls, hier kun je een boottocht maken, maar pas wel op je kunt nat worden! De reis vervolgt zich richting Algonquin Provincial Park waar je, zeker tijdens de Indian Summer, kunt genieten van de prachtige natuur en schitterende foto’s kunt maken. In Ottawa raden wij aan een bezoek te brengen aan Parliament Hill, hier vind je prachtige historische gebouwen of maak een boottocht over het Rideau-kanaal. In Nationaal Park Mont Tremblant kun je prachtige kano tochten maken met op de oevers weelderige bossen en kleurrijke landschappen. Quebec City is één van de oudste steden van Canada en met de prachtige stadsmuur en Châteay Frontenac is ook absoluut de moeite waard! In Montreal vind je de prachtige kleuren tijdens de Indian Summer in Montreal Botanical Garden, wandel hier heerlijk rond! Ook de gezellige haven is een bezoek meer dan waard of wat dacht je van Parc du Mont-Royal? Ook hier kun je genieten van de prachtige warme kleuren tijdens de Indian Summer. Voordat je terugreist naar Toronto kunt je genieten aan de oevers van Lake Ontario in Kingston. Maak zeker een rondvaart naar de Thousends Islands en geniet van de ongerepte natuur. De reis eindigt in Toronto waar je de camper inlevert voordat je terugreist naar Nederland en kunt terugkijken op een prachtige reis door Oost-Canada!


  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte over een camper huren in Oost-Canada? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.  Inclusief bij deze reis

  Vliegreis Amsterdam - Toronto v.v. inclusief luchthavenbelasting en voorlopige brandstoftoeslagen

  1 stuk ruimbagage per persoon

  2 overnachtingen in het centrum van Toronto

  14 nachten/15 dagen camperhuur 

  2.500 kilometer

  Camperuitrusting

  Persoonlijke uitrusting

  Bijdrage SGR

  Bijdrage Calamiteitenfonds

  Reserveringskosten