El Monte Wegbrengspecials 2022


  Komend jaar voordelig op camperreis door Amerika? Grijp dan nu je kans om een camper weg te brengen en de prachtige staten van Amerika te ontdekken. El Monte zoekt namelijk nog enthousiaste reizigers die een gloednieuwe camper vanuit de fabriek naar de verschillende verhuurstations in Amerika willen brengen. Wees er snel bij want de beschikbaarheid van de wegbrengcampers is zeer beperkt!

  Wat is er bij de huurprijs van de camper inbegrepen?
  In de kale huurprijs zit het volgende: de camperhuur, vrije mijlen (de hoeveelheid vrije mijlen zijn afhankelijk van de lengte van de huur), klaarmaakkosten, enkele-reis toeslag, VIP-camperverzekering, GPS, camperuitrusting voor alle reizigers en de salestax.

  Wat is niet inbegrepen maar kan wel bijgeboekt worden?
  Bij deze wegbrengspecial is het belangrijk om de transfer naar de fabriek bij te boeken. Daarnaast regelen wij graag de vluchten en hotelovernachting(en) voor je. Wil je toch liever zelf de vluchten regelen? Dan berekenen wij een no-flight-fee van €15 per persoon. Om voldoende verzekerd op pad te gaan raden wij het aan om nog een extra camperverzekering bij te boeken. Dit is de camperverzekering Noord-Amerika. Daarnaast is het mogelijk om bij El Monte een wifi hotspot en campingstoelen bij te boeken. De campingstoelen bedragen USD5/persoon en dienen contant bij het ophalen van de camper betaald te worden.

  Wil je meer informatie, persoonlijk advies of een offerte voor het huren van een camper in Amerika? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met je op.


  El Monte Run of Fleet wegbrengspecial

  Op zoek naar een luxe camper tegen een voordelige prijs? Dan is deze wegbrengspecial wellicht wat voor jou. De El Monte Run of Fleet wegbrengspecial bestaat uit de C25 en C28 campertypes die geschikt zijn voor maximaal 5 personen. Bij het ophalen van de camper in de fabriek zie je welke van deze twee campers je meekrijgt. De fabriek ligt gelegen in Middlebury op een paar uur rijden van Chicago. Voor het inleveren van de camper heb je de keuze uit San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, New York en Orlando. Deze Run of Fleet wegbrengspecial is op te halen op 9 en 10 maart 2022. 

      Praktische informatie wegbrengcampers

  Doordat de wegbrengcampers vroeg in het seizoen weggebracht dienen te worden, zijn de voertuigen winterklaar gemaakt. Dit betekend dat de watersystemen in de camper niet gebruikt kunnen worden bij temperaturen van onder het vriespunt. Wanneer de temperaturen weer boven het vriespunt komen, ben je zelf verantwoordelijk voor het de-winterizen van de camper. Zo kunt je weer gebruik maken van het water in de camper.