U bevindt zich hier: Home - Denemarken

  Camperreizen Denemarken

  Wilt u een camper huren voor een reis in Denemarken? Ontdek de voordelen die een camper u biedt. Begin uw camperreis in Nederland of haal de camper op in Duitsland. Ontmoet de zeemeermin van Kopenhagen of bezoek het bekende Legoland in Billund. Genieten van de zonuren op één van de stranden of ga kanoën op de Deense rivieren.

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Over Denemarken

  Het koninkrijk Denemarken bestaat uit Denemarken, de Faeröer eilanden en Groenland. De grootste steden in Denemarken zijn de hoofdstad Kopenhagen, Aarhus, Odense, Esbjerg en Aalborg. In Denemarken wordt de Deense kroon (DKK) gebruikt als munteenheid. De voertaal gesproken in Denemarken is Deens.

  De voordelen van een campervakantie in Denemarken

  Geniet van ultieme vrijheid tijdens uw camperreis in Denemarken. U bepaalt zelf uw route en verblijfsduur en ontdek het land op uw eigen tempo. Een camperreis in Denemarken geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Tijdens uw reis hoeft u niet te sjouwen met bagage en heeft u altijd uw spullen bij de hand. Overweeg ook eens om de fietsen mee te nemen. Denemarken is een fietsland bij uitstek. Overnacht op één van de prachtige campings aan het water en geniet van het uitzicht vanuit uw camper.

  Bezienswaardigheden in Denemarken

  Denemarken biedt een veelvoud aan bezienswaardigheden. Ontdek de diversiteit die Denemarken te bieden heeft tijdens uw camperreis. Het land biedt een afwisseling van vele stranden tot historische dorpjes en stadjes. Geniet van het strandleven of de kliffen in Noord-Sealand. Ontdek Sønderjylland op de fiets en geniet tijdens een welverdiende pauze van een typisch Deens smörrebröd.

  Waar kun je een camper huren voor een campervakantie in Denemarken?

  Denemarken is een uiterst geschikt land voor het maken van een camperreis. De combinatie van goed onderhouden wegen en bruggen maakt het eenvoudig het land te ontdekken in de camper. Tijd voor een andere ervaring? Neem een veerboot in plaats van de brug. Geniet tijdens uw camperreis van de rust van de natuur, of ontdekt de bruisende hoofdstad Kopenhagen. U kunt een camper huren in Nederland, maar ook in Noord-Duitsland. Net wat u prettig vindt.

  Welke periode is goed voor een campervakantie in Denemarken?

  In welke periode u ook vertrekt, een camperreis in Denemarken is een buitengewone ervaring. Denemarken heeft een relatief mild klimaat. In de zomermaanden kent Denemarken lange dagen. De temperaturen in de zomermaanden liggen gemiddeld tussen de 20 en 22 graden. Deze aangename warme temperaturen zijn zeer geschikt voor een actieve vakantie. Het najaar biedt mooie plaatjes, door de herfstkleuren in de uitgestrekte natuurgebieden. Daarnaast kent Denemarken koele wintermaanden. De temperaturen in de wintermaanden liggen vaak rond het vriespunt. De temperaturen kunnen echter dalen tot -20 graden. Deze temperaturen zorgen voor een goede kans op sneeuwval. Gedurende de winterperiode zijn in Denemarken ongeveer 200 campings geopend, dus ook in de winter kunt u het land ontdekken in de camper.

  Welke camper moet ik kiezen?

  Een camperreis in Denemarken maken, biedt verschillende mogelijkheden. Bij Victoria CamperHolidays kunt u kiezen uit verschillende opties voor het huren van een camper in Denemarken. De verschillende campermodellen bieden opties voor zowel grootte als comfort. Campers zijn te huur voor een reisgezelschap van 1 tot 6 personen. Het aanbod in comfort mogelijkheden, biedt altijd een goede optie voor uw wensen en budget.

  Waar moet ik opletten bij mijn keuze?

  Met de camper naar Denemarken kan met verschillende campermodellen. Het kiezen van een camper is vaak gebaseerd op uw reisgezelschap. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor de indeling van de camper. Denk hierbij aan de indeling van de bedden. De keuze voor een indeling kan gebaseerd worden op uw reisgezelschap.

  De prijs van een camper naar Denemarken

  Vanuit Nederland en Duitsland met de camper naar Denemarken reizen is ideaal. In Nederland en Duitsland wordt door de meeste camperverhuurders vaste prijzen gerekend voor de huur. Echter, kan het vroeg boeken van uw camperreis, juni/juli/augustus voor het aankomende jaar, zorgen voor minder kosten door mogelijke vroeg boek kortingen.

  Met de camper rijden in Denemarken

  Loop ruim voor uw vertrek, de vereiste reisdocumenten voor Denemarken na. Wanneer u een grote camper huurt, met een gewicht hoger dan 3.500 kg, moet u in het bezit zijn van een rijbewijs C. Indien u een kleinere camper, met een gewicht lager dan 3.500 kg. huurt, is het gewone rijbewijs voldoende.

  Kampeermogelijkheden Denemarken

  Denemarken is een zeer geschikt land voor een camperreis. Het land kent meer dan 500 geclassificeerde campings. Deze campings bieden prima voorzieningen voor uw camper. Goed om te weten is dat het bezit van een Camping Key Europe u toegang geeft tot de meeste campings. Zowel de ANWB-gidsen als de gidsen van de ACSI bieden een goed overzicht van campingplaatsen in Denemarken.

  Camperexperts Denemarken van Victoria CamperHolidays

  Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een offerte? Bel 072-2010175 of klik hier. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

  Meer info >

  Warm aanbevolen

  Geniet van een dagje Legoland tijdens een camperreis door Denemarken met Victoria CamperHolidays

  LEGOLAND BILLUND

  Het leukste attractiepark van Denemarken
  Bezoek met de hele familie het bekende familiepark Legoland bij Billund.

  Bezoek de kust van Denemarken tijdens een camperreis door Europa van Victoria CamperHolidays

  VEELZIJDIG DENEMARKEN

  Mooie kusten en prachtige steden
  Een veelzijdig camperland met mooie natuur en fantastische steden.

  Victoria reviews

  Reistips

  Bestemmingsinfo

  Denemarken is één van de fijne campervakantielanden van Scandinavië. Het land heeft een prachtige kustlijn en fantastische campings. Tel daarbij op de vele leuke stadjes, en de geweldige fietsmogelijkheden en de camperreis is gegarandeerd een succes.

  Reisdocumenten en Rijbewijs

  Check, voordat u op vakantie gaat, welke reisdocumenten u nodig heeft. Heeft u een camper gehuurd van 3.500kg of meer, dan is het rijbewijs C nodig. Anders voldoet rijbewijs B.

  Kamperen

  In Denemarken zijn heel veel campings. Deze zijn vaak prachtige in de natuur en aan zee gelegen. Veel campings hebben fantastische faciliteiten voor het hele gezin. Liever iets eenvoudigers in de natuur, ook dat is uiteraard nodig.